LDP: Objediniti rad komunalnih službi

Izvor: RTS, 10.Feb.2014, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Objediniti rad komunalnih službi

Kandidat LDP-a za gradonačelnika Beograda Željko Ožegović najavio je da će ta partija u Skupštini Beograda inicirati stvaranje modela za rešavanje komunalnih problema kroz formiranje zajedničke uprave, koja bi objedinila delovanje komunalne inspekcije i komunalne policije.

Željko Ožegović, kandidat Liberalno-demokratske partije gradonačelnika Beograda, rekao je da će ta partija inicirati formiranje zajedničke uprave koja bi objedinila delovanje komunalne inspekcije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i policije.

Ožegović je, obilazeći pijace u centralnoj gradskoj zoni, istakao da se sadašnji način funkcionisanja pokazao kao nedovoljno uspešan i napomenuo da je obaveza političara da kandiduju rešanja koja će poboljšati kvalitet života građana.

Ocenio je da se Beograđani svakodnevno suočavaju s komunalnim problemima i komunalnim prekršajima i da je glavni problem to što ne znaju da li da se za njihovo rešavanje obrate komunalnoj inspekciji ili komunalnoj policiji.

"Upravo zbog toga želim da predložim, i za to tražim podršku građana i podršku svih koji će sutra biti u gradskoj skupštini, da se napravi posebna uprava koja će objediniti i komunalnu inspekciju i komunalnu policiju, a nad kojom će gradonačelnik imati posebna ovlašćenja" rekao je Ožegović.

Prema njegovim rečima, takva služba bi bila efikasnija, odgovornija, jer ne bi mogli da prebacuju odgovornost jedni na druge, sve žalbe građana bi bile na jednom mestu i jedan čovek bi direktno odgovorao gradonačelniku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.