LAŽNA DRŽAVA PONOSNA NA NOVU VOJSKU: Albanski esktremisti pod punom ratnom opremom i zastavom UČK

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 18:04

LAŽNA DRŽAVA "PONOSNA" NA NOVU "VOJSKU": Albanski esktremisti pod punom ratnom opremom i zastavom UČK

Još jedna provokacija u nizu.

Na jednoj od stranica Oružanih snaga Kosova na Fejsbuku objavljene su fotografije pripadnika tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga koji poziraju sa zastavama terorističke UČK.

Ovakve slike šalju nedvosmislenu neprijateljsku poruku srpskom narodu na Kosovu i Metohiji i svima onima bez obzira na etničku pripadnost koji su stradali od ruku terorista iz UČK.

Opasno je da takve poruke šalju pripadnici institucije koja bi navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želela da se predstavi kao garant nekakve bezbednosti za sve zajednice u pokrajini.

Na objavljenim slikama nalazi se i tekst - "Ko je ponosan sa našom vojskom", dok je ispod druge fotografije poruka: "Deli ako se i ti osećaš ponosnim".

Takozvane Kosovske bezbednosne snage nisu predviđene da postoje kao nastavljači UČK jedinica koje su raspuštene od strane Misije UN nakon dešavanja 1999. godine i čijim se liderima u Hagu sudi zbog monstruoznih zločina.

Međutim, ovakve slike mogu da govore u prilog tezi da postoji namera albanskih ekstremista da naprave paralelu i kontinuitet između takozvanih Kosovskih bezbednosnih snaga kao nastavljača tradicije UČK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.