LAŽI NA MREŽAMA GA OTERALE U GROB?! Policija HITNO utvrđuje ko je objavio da je nastradali mladić iz Kraljeva MANIJAK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 17:05

LAŽI NA MREŽAMA GA OTERALE U GROB?! Policija HITNO utvrđuje ko je objavio da je nastradali mladić iz Kraljeva MANIJAK!

Pojavio se i snimak nesreće.

Nakon što je mladić (21) nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreću u naselju Jarčujak u Kraljevu, kada se juče rano ujtru automobilom zakucao u napušteni objekat pored puta, iz Osnovnog javnog tužilaštva u Kraljevu potvrdili su da je u toku istraga o smrti mladića.

Podsetimo, prijatelji i porodica stradalog mladića tvrde da je on na ovaj način izvršio samoubistvo, jer su ga prethodnog dana na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lažno proglasili manijakom, tako što su okačili njegovu fotografiju i napisali da je on polno uznemiravao žene i devojčice u Kraljevu.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva navode da su naložili policiji da utvrde sve činjenice i okolnosti o ovom slučaju.

- Po nalogu ovog tužilaštva, Policijska uprava u Kraljevu, Odeljenje kriminalističke policije, preduzima mere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa objavljivanjem slika na društvenim mrežama, kao i u vezi sa događajima u kojima je NN lice polno uznemiravalo osobe ženskog pola na teritoriji Grada Kraljeva - navodi se u saopštenju nadležnog tužilaštva.

Podsetimo, u javnosti je isplivao i snimak nesreće, a na njemu se vidi da vozač automobila, u punoj brzini bez kočenja, udara u zid objekta kraj puta. Udarac je bio toliko snažan da se čitav zid srušio, a mladić je nastradao na mestu.

Ubrzo posle nesreće, Kraljevčani su počeli da na društvenim mrežama objavljuju pozadinu ove nesreće, navodeći "da mladić nije izdržao pritisak i linčovanje na društvenim mrežama".

Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.