LAZANSKI JE BIO MILJENIK ŽENA ALI JE VOLEO SAMO JEDNU: Imaju sina Aleksandra, o supruzi je retko govorio

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 09:23

LAZANSKI JE BIO MILJENIK ŽENA ALI JE VOLEO SAMO JEDNU: Imaju sina Aleksandra, o supruzi je retko govorio

Lazanski je sina dobio 1990. godina

Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski iznenada je preminuo u 71. godini u svom domu u Beogradu od, kako nezvanično saznajemo, posledica srčanog udara.

Poznato je da Lazanski godinama birao najlepše žene Srbije na izboru za Miss.

- Godinama sam bio član žirija za izbor za mis. Razmišljao sam jedno vreme da podnesem ostavku na tu poziciju, ali onda sam pomislio - kad je Tito mogao da do kraja života bude na čelu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << države, što ja ne mogu da dajem jednom godišnje svoj glas za mis. Država se raspala, ali lepota je večna, tako je i žiri večan - rekao je jednom prilikom u šali Lazanski, ali ozbiljno tvrdeći da njegov glas, jedan od jedanaest, skoro uvek pripadne plavoj lepotici. Prema njegovom ukusu - plavuše su bile ženstvenije.

Iako su ga povezivali s brojnim lepoticama u bivšoj Jugoslaviji, Lazanski se samo jednom ženio. Sa suprugom je 1990. godine dobio sina Aleksandra.

U jednom od intervjua govorio je on načinu ishrane, kada je rekao da nema nikakve recepte za posebno zdravu hranu, i da jede normalno sve što se može kupiti u običnim samoposlugama ili na pijaci.

- Kod kuće jedem što supruga spremi, uglavnom kuvanu hranu sa mnogo povrća. Inače, moji obroci su prilično obilni, obožavam restovan krompir sa blitvom. Volim i svežu ribu - rekao je on tada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.