LAZA BOMBAŠ POKUŠAO DA SE UBIJE: Drama u Centralnom zatvoru - vođi valjevske grupe ovo nije prvi put

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 16:45

LAZA BOMBAŠ POKUŠAO DA SE UBIJE: Drama u Centralnom zatvoru - vođi "valjevske grupe" ovo nije prvi put

Lazarević se trenutno nalazi u bolnici.

Vođa tzv. "valjevske grupe" Milan Lazarević zvani "Laza bombaš" pokušao je da izvrši samoubistvo danas u Centralnom zatvoru. Lazarević je pokušao da se obesi, zbog, kako je rekao jedan od advokata u ovom predmetu Nikola Jovanović, nepravde.

Kako je rekao Jovanović, On je ranije štrajkovao glađu zbog nezadovoljstva suđenjem, kako je tada rekao Jovanović, odnosno jer smatra da sudije u predmetu postupaju nezakonito, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i da drugačije ne može da se izbori sa tim.

Lazarević je vraćen u pritvor 5. oktobra prošle godine nakon što je u toku pauze na suđenju otišao iz Specijalnog suda u Beogradu, gde mu se sudi zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu i izvršio više teških krivičnih dela, među kojima i ubistva.

Valjevskoj grupi sudi se niz teških krivičnih dela - ubistva, zločinacko udruživanje, nedozvoljeno držanja oružja i eksplozivnih materija, iznuda, nanošenja lakih i teških telesnih povreda, kao i za iznudu novca.

Ova grupa je pohapšena 2009. godine, suđenje je i dalje u toku, jer je kako je ranije saopštio sud, od ukupnog broja zakazanih suđenja čak trećina bila odložena na zahtev odbrane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vođa "valjevske grupe" pokušao da se ubije u zatvoru

Izvor: B92, 12.Maj.2023

Vođa tzv. "valjevske grupe" Milan Lazarević zvani "Laza bombaš" pokušao je da izvrši samoubistvo danas u Centralnom zatvoru...Lazarević je pokušao da se obesi zbog nepravde, rekao je jedan od advokata u ovom predmetu Nikola Jovanović...Kako je rekao Jovanović, Lazarević se trenutno nalazi u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.