LAVROV STIŽE U BEOGRAD: Šef ruske diplomatije 28. oktobra dolazi u našu zemlju

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2020, 09:45

LAVROV STIŽE U BEOGRAD: Šef ruske diplomatije 28. oktobra dolazi u našu zemlju

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov dolazi u dvodnevnu posetu Srbiji 28. i 29. oktobra

U diplomatskim i političkim krugovima tumači se da je poseta ruskog šefa diplomatije jasan odgovor Kremlja da odnosi Srbije i Rusije nisu narušeni nakon potpisivanja sporazuma u Vašingtonu, kako spekulišu pojedini domaći i mediji sa Zapada.

U javnosti su se pojavile interpretacije da je ruski predsednik Vladimir Putin zbog dogovora u Beloj kući o normalizaciji ekonomskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnosa Beograda i Prištine, navodno otkazao posetu Srbiji.

Da nema nikakvih "šumova na vezama" između Beograda i Moskve odlučno su poručili i predsednik Vučić i ruski ambasador u našoj zemlji Aleksandar Bocan-Harčenko.

Vučić je rekao da Putin jedva čeka da dođe u Srbiju i raduje se tome, ali da sa 15.000 obolelih od korone i 300 mrtvih dnevno nije trenutak, niti je video, kako je rekao, "da je u bilo koju zemlju otišao u poslednje vreme".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.