LAVIĆU NAMERNO SLOMILI NOGE: Razlog za to je krajnje BIZARAN, hitno reagovao PUTIN! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 15:48

LAVIĆU NAMERNO SLOMILI NOGE: Razlog za to je krajnje BIZARAN, hitno reagovao PUTIN! (VIDEO)

Simba se trenutno oporavlja

Simba, kako su mu dali ime, od majke je odvojen kad je navršio tek nekoliko nedelja, a njegovi mučitelji su ga odmah počeli voditi po ruskim plažama i turistima naplaćivati fotografisanje.

Zasad anonimni počinitelji namerno su slomili zadnje noge lavu na kojem su zarađivali, kako im on ne bi pobegao. Vesti o tome stigle su i do samog Vladimira Putina koji je nakon toga lično naredio istragu ovog stravičnog slučaja.

Simba, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako su mu dali ime, od majke je odvojen kad je navršio tek nekoliko nedelja, a njegovi mučitelji su ga odmah počeli voditi po ruskim plažama i turistima naplaćivati fotografisanje.

Доброе утро! #симбаживи #ПриютСпасиМеня #карендаллакян

A post shared by Карен Даллакян (@karendallakyan) on Apr 27, 2020 at 10:22pm PDT

Kako je lav rastao, počinitelji su ga sve mučnije tukli i zlostavljali i pritom mu povredili i kičmu te ga gotovo ubili. U jednom od poslednjih činova brutalnosti, slomili su mu obe zadnje noge - kako im ne bi mogao pobeći.

Na kraju su ga odbacili u ruskom Dagestanu, a u ruskim su se medijima proširili snimci lavića pre i nakon teške operacije te pokušaja da nanovo prohoda.

#ПриютСпасиМеня #симбаживи #карендаллакян

A post shared by Карен Даллакян (@karendallakyan) on Apr 26, 2020 at 3:48am PDT

- Lava nisu hranili i iz nekog razloga su polivali ledeno hladnom vodom. To je bio pakao - rekla je Julia Ageva, aktivistkinja koja je vodila misiju spašavanja lava.

Srećom, ova priča ima srećan završetak, koliko je to uopšte moguće. Simba se lepo oporavlja, što njegovi veterinari nazivaju čudesnim. Nažalost, neki deformiteti ostaće mu do kraja života, no barem će sad živeti u zdravoj okolini, okružen brižnim ljudima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.