LANE GUTOVIĆ Kada se sretnu čovek sa iskustvom i čovek sa parama, čovek sa iskustvom stekne novac, a čovek sa parama iskustvo

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Jul.2017, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LANE GUTOVIĆ Kada se sretnu čovek sa iskustvom i čovek sa parama, čovek sa iskustvom stekne novac, a čovek sa parama iskustvo

Ne moraju svi glumci igrati Hamleta da bi bili mudri, niti šekspirovski likovi i dijalozi Eshilovih drama, sami po sebi, produhove svakog glumca koji je sa istima imao dodira.
Isto tako se može pokazati kao predrasuda i povelika omaška mišljenje kako oblačenje odežde šarlatana (šta je drugo Srećko Šojić?) „proizvodi“ intelektualnu indisponiranost onog koji je glumački nosi. Nekad je potpuno obrnuta stvar. Briljantno tačan dokaz – Milan – Lane Gutović.
Ljudi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << vama provode „Obično veče“, kultnu predstavu već tri decenije. Da li ste više ponosni zbog tolikog trajanja na sceni ili je veća seta za vremenom kada je predstava igrana prvi put?

– Za osećanja nema mesta jer se ništa sem datuma nije promenilo. Ja sam dokaz da svaki klinac može da ima sedamdeset godina.
Sa gospodarima naših sudbina brojimo košmarne noći i dane svih ovih datuma o kojima govorite. Kad će početi i za nas taj običan život?
– Pa mi sada živimo običan život. Oduvek smo bili ovako mali, uniženi i ovako pljačkani i opljačkani. To je naš običan život. Ništa se nije menjalo. U tom smislu smo postigli stabilnost.

Jesmo li mogli proći jeftinije ili nam je baš tako suđeno ili projektovano?

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.