LANČANI SUDAR U OVČARSKO-KABLARSKOJ KLISURI: Saobraćaj zaustavljen - ima povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 15:13

LANČANI SUDAR U OVČARSKO-KABLARSKOJ KLISURI: Saobraćaj zaustavljen - ima povređenih

Vozila koja se kreću iz pravca Čačka ka Užicu preusmeravana su na lokalne alternativne puteve.

Jedna ženska osoba povređena je u lančanom sudaru koji se desio tokom popodnevnih sati na magistralnom putu Čačak-Užice u jednom od tunela u Ovčarasko-kablarskoj klisuri. Naime, u sudaru je učestvovalo nekoliko putničkih vozila i šleper.

- Jedna ženska osoba koja se nalazila u nekom od vozila primljena je u Opštu bolnicu u Čačku. Nakon detaljne opservacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njoj su konstatovane lakše telesne povrede i puštena je na kućno lečenje - potvrđeno je OB Čačak.

Usled ove saobraćajne nezgode na ovoj deonici magistralnog puta došlo je do prekida saobraća i za kratko vreme stvorene su kilometarske kolone vozila iz pravca Užica ka Čačku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.