LAKO JE DA RUŠITE Vučić otkrio jedini plan bivše vlasti ujedinjene oko Dragana Đilasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 20:31

"LAKO JE DA RUŠITE" Vučić otkrio jedini plan bivše vlasti ujedinjene oko Dragana Đilasa

Vučić tvrdi da opozicija nema politiku i upozorava da neće dozvoliti da unište zemlju radi lične koristi.

Predsednik ističe da se opozicija ujedinila da sruši Vučića, i da ništa drugo ne znaju da urade osim da unište zemlju.

- Lako je da rušite. Oni su mislili da ćemo se uplašiti i pobeći sa megdana. Ali Zare je u našem timu, ne se znaje kada Zare igra. I zato ćemo ih pobediti ubedljivije nego ikada. Pobedićemo ih zato što nemaju nikakvu politiku. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pre neko veče skupili se na "velikoj debati". Došao onaj Jovanović, pravi potrčko Dragana Đilasa. Pitaju ga za Kosovo i Metohiju. A on kaže da je važno samo da obore Aleksandra Vučića. To kaže i onaj iz G17+. A i Boško Obradović kaže da ne misli ništa, samo da sobali Vučića - rekao je predsednik.

Vučić je rekao da neće dozvoliti da opozicija uništi zemlju, da bi postali bogatiji.

- Da se narod pita, da narod odlučuje - rekao je on, kada ga je prekinuo iz mase povik jednog simpatizera "Ne daj se Vučko", što mu je izmamilo osmeh na licu.

- Da vam kažem ljudi, svi su oni isti. Potpuno je svejedno kome date glas. Sve to završava u kasi Dragana Đilasa. A mi hoćemo da završi u vašoj kasi, u vašim porodicama. Da potrošite to na svoju decu. Borićemo se za svakog čoveka, više ćemo brinuti o ljudima - istakao je predsednik.

Rekao je i da opozicija kampanju vodi jezikom mržnje, i podsetio je na laži da ima skupoceni sat.

- A taj sat mi je poklonio Miloš Zeman. A danas nosim jedan sat što se žuti. Misle da sam ja kao i on, da nosim skupoceno. A ovo je ruska "Raketa" moga oca. Da se ne zalete opet, lažovi jedni. To ću da ostavim svojim sinovima - kazao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.