LAKO DO TRIJUMFA: Košarkašice Radivoja Koraća savladale Grosbasket u regionalnoj ligi

Izvor: Kurir, 26.Nov.2014, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAKO DO TRIJUMFA: Košarkašice Radivoja Koraća savladale Grosbasket u regionalnoj ligi

Beograđanke savladale su u prvoj utakmici 6. kola MŽRK lige ekipu iz Slovenije rezultatom 95:71

Košarkašice Radivoj Koraća savladale su u prvoj utakmici 6. kola MŽRKL ekipu Grosbasketa rezultatom 95:71. Ovo je treći trijumf aktuelnog šampiona regionalne lige.

Domaće igračice su od samog starta bile raspoloženije za igru, a gošće su ozbiljnije pripretile tek u 13. minutu regularne igre približivši se na 28:24. To je bio jedini dobar deo igre gostujuće ekipe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kojoj su Beograđanke odolele.

U redovima ŽKK Radivoja Koraća istakle su se Topuzović (21), Mandić (15), Brajković i Jakšić (11), a u ekipi Grosbasketa najefikasnije su bile Lankster (23) i Arsenić (15)

U sledećem 7. kolu MŽRKL Koraćeve košarkašice gostuju ekipi Trešnjevka 2009.

U okviru ovog kola košarkašice Partizana u četvrtak od 18 časova gostuju ekipi Budućnosti u Podgorici.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.