LAKNULO NAM JE KAD SMO VIDELI DA JE ŽIVA Ispovest radnice MUP-a o jezivom zločinu na Zvezdari: Ovo je ostavilo dubok trag na sve nas

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 13:13

"LAKNULO NAM JE KAD SMO VIDELI DA JE ŽIVA" Ispovest radnice MUP-a o jezivom zločinu na Zvezdari: Ovo je ostavilo dubok trag na sve nas

Ispovest radnice MUP-a

- Kada smo otključali vrata kupatila i u kadi ugledali devojčicu u jakni sa kapuljačom na glavi, okruženu đubretom i smećem, svi smo doživeli strašan šok. To je nešto što sigurno nismo mogli da pretpostavimo, niti da zamislimo da ćemo videti.

Ovo priča Jasmina Rakić, policijska službenica, koja je sa kolegama prva ušla u stan u Ulici Ružice Sokić 8 na Mirijevu u kojem je Uroš Pašajlić duže vreme držao zatočenu svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osmogodišnju ćerkicu.

- U službi sam već 20 godina i nikada nešto slično nisam doživela - kaže Jasmina Rakić.

- Prvi osećaj kada smo shvatili da je devojčica živa, bilo je olakšanje., ali  već u drugom trenutku, a s obzirom na njen fizički izgled, jer je delovala zapušteno i iscrpljeno, morali smo hitno da reagujemo, kako bi joj što pre bila ukazana pomoć. Devojčicu smo izvadili iz kade, nije pružala nikakav otpor, iako smo za nju bili stranci. Utoplili smo je i čekali Hitnu pomoć. Iako smo profesionalci i dugo u službi, ovo je ostavilo dubok trag na sve nas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.