Izvor: Blic, 27.Dec.2009, 03:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvar na mozgu

„Oštećenje mozga” naziv je jedne od navijačkih grupa koja se prethodnih dana isticala pretnjama i poganštinama upućenim Brankici Stanković.

Istakao se pretnjama i nastavnik veronauke iz Aranđelovca, koji smatra da jednom veroučitelju sasvim priliči poruka na sajtu organizacije kojoj pripada: "Kraj vam se bliži, sluge terora, crkva i Srbi vaša su mora”. U svom dopunskom angažmanu ovaj „božji sluga" ne vidi ništa sporno, a ni njegova okolina, pa ni Crkva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čini se.

O čijem i kakvom se oštećenju mozga radi, moraće da porazmisle, ali ne dugo, nadležni u ovoj državi. U protivnom, tek osvojenu titulu "pridruženih Evropljana” teško ćemo odbraniti.

Još teže ćemo objasniti bilo kome u normalnom svetu kako se u tu prljavu rabotu vređanja autorke "Insajdera” upustio, istina, u slobodno vreme, jedan pripadnik oružanih snaga.

U stvari, ne moramo nikome ništa da objašnjavamo. Dužni smo to sebi samima. Jer godinama na divljanje uglavnom sležemo ramenima. Kako reče portparol Partizana, „nemam komentar dok se ne čujem s upravom".

Kakav komentar, kakva uprava, reč je o organizovanim grupama, o organizovanom i ogoljenom kriminalu, o otpadnicima od društva, mozga i ljudskosti, a dokaz je i poslednji u nizu besmislenih poteza, ovog puta iz advokatske struke.

Jer, kako drukčije nego kao "oštećenje mozga” objasniti zahtev odbrane Uroša Mišića u ponovljenom postupku koji se protiv njega vodi da se upravo zbog tog postupka zabrani emitovanje "Insajdera” jer govori o huliganima, valjda.

Kako se zove takav kvar na mozgu?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.