Kvalifikacije za EP: Englezi dobili Slovence na Runijevom jubileju

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvalifikacije za EP: Englezi dobili Slovence na Runijevom jubileju

Englezi su zadržali stopostotan učinak u grupi E kvalifikacja za EP 2016. godine. Na "Vembliju" je pala Slovenija.

Runi odigrao 100. meč za "Gordi Albion"

Izabranici Srećka Kataneca poveli su u 57. minutu, autogolm Hendersona. To je naljutilo reprezentativce "Gordog Albiona". Za samo 13 minuta, od 59. do 72. minuta pogocima Runija i Velbeka (2), četa Roja Hodžona je postigla tri gola. Na ovom susretu kapiten Engleza Vejn Runi odigrao je jubilarni 100. meču dresu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Engleza.

 

Rusija sa Kapelom nastavlja da posrće. Austrija je pobedila "zboranju komandu" pogotkom Okotie u 73. minutu.

 

Lihtenbštajn je napravio malo iznenađenje trijumfom u gostima pzrotuv Moldavije, dok Ukrajina nije imala prolema na gostovanju u Luksemburgu.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kvalifikacije za EP: Slovenci dali gol, pa naljutili Engleze

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2014

Englezi su zadržali stopostotan učinak u grupi E kvalifikacja za EP 2016. godine. Na "Vembliju" je pala Slovenija...Runi odigrao 100. meč za "Gordi Albion"..Izabranici Srećka Kataneca poveli su u 57. minutu, autogolm Hendersona. To je naljutilo reprezentativce "Gordog Albiona". Za samo 13 minuta,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.