Kuzmanović: Potreban je bedem protiv primitivizma u Srbiji (VIDEO)

Izvor: Danas, 15.Maj.2021, 08:25

Kuzmanović: Potreban je bedem protiv primitivizma u Srbiji (VIDEO)

Novoizabrani predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke i nekadašnji predsednik opštine Vračar Branimir Kuzmanović kaže da ova stranka ima svoje kandidate za gradonačelnika Beograda ali da će se tom temom baviti kasnije, da ne bi skretala pažnju sa tema koje moraju prvo da reše i objašnjava da je za sve to ipak potrebna promena izbornih uslova.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kuzmanović: DS ima kandidate za gradonačelnika koje neće da otkriva

Izvor: N1 televizija, 15.Maj.2021

Nedavno izabrani predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke (DS) Branimir Kuzmanović izjavio je da se ta stranka sprema za izbore, ali da su izborni uslovi presudni, kao i dogovor opozicije, a da na kraju može da se razgovara o kandidatu za gradonačelnika Beograda.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.