Kuvarice se otrovale hranom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2009, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuvarice se otrovale hranom

PANČEVO - Sedam kuvarica Rafinerije nafte Pančevo (RNP) koje su 16. novembra prebačene na VMA zbog toga što su odjednom osetile neprijatan miris, jaku vrtoglavicu, glavobolju i mučninu otrovale su se hranom, a ne nekom supstancom iz pogona rafinerije, izjavila je jutros Radio Pančevu dr Slavica Vučinić, načelnik toksikologije na VMA.

Ova mogućnost je juče demantovana saopštenjem iz Informativne službe Rafinerije nafte u kome je rečeno da su restoran, higijenu i namirnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u njemu pregledale sanitarna i veterinarska inspekcija, policijski i inspektor za vanredne događaje i spasavanje i da ni jedna inspekcija nije naložila zabranu rada restorana. Juče je u restoranu Rafinerije nafte hranu uzimalo više od 800 radnika i nije zabeležena ni jedna primedba.

Klinički toksikolog vojnomedicinske akademije dr potpukovnik Miodrag Jovanović je izjavio novinarima da su kuvarice danas puštene sa VMA i da sledi detaljna toksikološka analiza posle čega će se videti od koje hrane su se otrovale.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tegobe posle jutarnje kafe

Izvor: Danas, 18.Nov.2009, 20:30

Zdravstveno stanje sedam kuvarica iz restorana Rafinerije nafte Pančevo, koje su smeštene na VMA, stabilno je, ali se još ne zna uzrok njihovog trovanja koje se dogodilo u utorak. Četiri žene su pre podne dok su pile kafu osetile vrtoglavicu i mučninu, što se još dogodilo dvema kuvaricama u poslepodnevnoj...

Nastavak na Danas...

U Pančevu kuvarice se otrovale hranom

Izvor: SrbijaNet.rs, 19.Nov.2009

Sedam kuvarica Rafinerije nafte Pančevo (RNP) koje su 16. novembra prebačene na VMA zbog toga što su odjednom osetile  neprijatan miris, jaku vrtoglavicu, glavobolju i mučninu otrovale su se  hranom, a ne nekom supstancom iz pogona rafinerije, izjavila je jutros  Radio Pančevu

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.