Izvor: Beta, 12.Avg.2017, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuvajt uhapsio 12 osoba zbog navodne povezanosti s Iranom

Policija u Kuvajtu uhapsila je danas 12 muškaraca zbog veza sa terorističkim grupama povezanih sa Hezbolahom i iranskom Revolucionarnom gardom, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.Osumnjičene je Vrhovni sud u junu osudio na zatvorske kazne zbog posedovanja oružja i planiranja "neprijateljskih akcija" u Kuvajtu, ali su oni odbili da se predaju.Ovaj slučaj je podstakao Kuvajt da zatvori iransku kulturnu misliju u toj zemlji i smanji broj diplomata koji tamo rade.Zvaničnici su naveli da je teroristička grupa otkrivena 2015.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kuvajt uhapsio 12 osoba zbog navodne povezanosti s Iranom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Avg.2017

Policija u Kuvajtu uhapsila je danas 12 muškaraca zbog veza sa terorističkim grupama povezanih sa Hezbolahom i iranskom Revolucionarnom gardom, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova, a prenosi Rojters.   Osumnjičene je Vrhovni sud u junu osudio na zatvorske kazne zbog posedovanja oružja...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.