Kurti strahuje

Izvor: B92, 25.Jul.2023, 09:16

"Kurti strahuje"

Predsednik ABK Ramuš Haradinaj kazao je da se Aljbin Kurti uplašio da je on sledeći na listi za sankcije Amerike.

"Verujem da se nakon uvođenja sankcija Vulinu, Kurti uplašio da je sledeći. Da nije bilo toga, Kurti bi i dalje izvodio akrobacije na severu, izazivajući probleme i incidente", rekao je Haradinaj.

Dodao je da Kurti zna da će biti sankcionisan ako nastavi sa ovakvim ponašanjem.

"Kurti zna da će biti najgore sankcionisan ako nastavi sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << destabilizujućim, nepotrebnim ponašanjem. Engleski ambasador, koji je veliki prijatelj Kosova, je rekao da ne razume svrhu specijalnih jedinica u opštinske zgrade. Oni neće dozvoliti ovakvo ponašanje", dodao je Haradinaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ramuš Haradinaj: Nakon sankcija SAD Vulinu, Kurti strahuje da je on sledeći

Izvor: Danas, 25.Jul.2023

Predsednik ABK Ramuš Haradinaj kaže da se premijer Aljbin Kurti, nakon što su SAD uvele sankcije šefu BIA Aleksandru Vulinu, uplašio da je on sledeći, piše Kosovo online prenoseći Teve1.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.