Kurti se vodi logikom Fidela Kastra

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 08:05

"Kurti se vodi logikom Fidela Kastra"

Predsednik ABK Ramuš Haradinaj smatra da je Vlada Aljbina Kurtija štetna po KiM i da izaziva ozbiljne posledice, prenosi Telegrafi.

"U pogledu kupovne moći, svaki građanin mora da živi sa onim što ima, pa i sa cenama koje su na tržištu. Znate da je dva puta poskupela električna energija, porasle su cene osnovnih životnih namirnica, poreza na imovinu", rekao je Haradinaj.

On je dodao da je Kosovo izgubilo 100 miliona evra.

"Pokradeno je 100 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evra od građana, jer su bili taoci tokom inflacije, novac je izgubio vrednost. Ova vlast je osiromašila narod zemlje, i smanjila kupovnu moć zaposlenih u javnom i privatnom sektoru", napominje Hradinaj.

Ističe da je to što radi premijer Kurti logika Fidela Kastra.

"Kurtijeva logika je komunistička, nije čak ni levičarska", poručio je Haradinaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.