Kurti iskren: Sve više koristimo mehanizme za približavanje Albaniji

Izvor: B92, 12.Jun.2021, 20:22

Kurti iskren: "Sve više koristimo mehanizme za približavanje Albaniji"

Kurti je povodom obeležavanja 16 godina od osnivanja izjavio da se po pitanju nacionalnog jedinstva Albanaca u programu stranke ništa nije promenilo.

"Čak i u programu Pokreta Samoopredeljenje nacionalnu uniju sa Albanijom ne biramo mi, ona bira nas. Naš program je isti i naši stavovi su isti. Sve više koristimo mehanizme za približavanje Albaniji i da pomognemo Albancima svuda na Balkanu“, rekao je on, piše "Ekonomija onlajn", a prenosi "Kosovo onlajn".

Iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kafea u kome je Pokret Samopredeljnje osnovan 7. juna, 2005. godine Kurti je pohvalio doprinos i žrtvovanje svih aktivista, a građanima tzv. Kosova se zahvalio na bezrezervnoj podršci.

"Imali smo srećnih trenutaka, ali i teških, imali smo mnogo žrtava, čiji se doprinos osećamo svakodnevno. Pred nama je mnogo posla, sve male i srednje bitke su dobijene kako bi imali šansu za veliku bitku, 14. februar ne doživljavamo kao datum pobede koji nam je pružio komfor, već kao kao šansu koju su nam dali građani za veliku bitku za stvaranje razvijene, demokratske prevedne republike", rekao je Kurti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SKANDALOZNA IZJAVA LAŽNOG PREMIJERA: Kurtijev obraz kao đon - sprema mehanizme da se tzv. Kosovo približi Albaniji

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021

Lukavo osmišljen krajnji cilj..Premijer tzv. Kosova i lider Pokreta Samoopredeljenje povodom obeležavanja 16 godina od osnivanja, izjavio je da se po pitanju nacionalnog jedinstva Albanaca u programu stranke ništa nije promenjeno, prenosi Ekonomija onlajn...- Čak i u programu Pokreta Samoopredeljenje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.