Izvor: Nezavisne Novine, 07.Feb.2021, 11:36

Kurc spreman da primi rusku vakcinu

BEČ - Austrija je spremna da proizvodi ruske i kineske vakcine protiv virusa korona, ako ih registruje Evropska agencija za lijekove /EMA/, rekao je austrijski kancelar Sebastjian Kurc, koji je izrazio spremnost da se vakciniše jednom od te dvije vakcine ako budu odobrene u EU.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Austrija je spremna za proizvodnju ruskih i kineskih vakcina"

Izvor: B92, 07.Feb.2021

Austrija je spremna za proizvodnju ruske i kineske vakcine protiv koronavirusa, rekao je kancelar Austrije Sebastian Kurc..."Kada se vakcine odobre u EU, Austrija će definitivno pokušati da obezbediti proizvodne kapacitete unutar državnih kompanija kako bismo omogućili dovoljan broj ruskih i kineskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.