Kupio skupoceni automobil od prosečne plate: Svi samo kukaju kako je teško

Izvor: B92, 26.Jul.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupio skupoceni "automobil" od prosečne plate: "Svi samo kukaju kako je teško"

Nismo znali da se od prosečne plate može priuštiti skupoceni automobil, ali izvesni Čapelja Želislav nije kupio automobil, već nešto drugo od plate.

Fotografiju automobila pogledajte ovde.

Naime, ovaj momak je postavio fotografiju automobila i sve zavarao da je prosečnom platom sebi priuštio automobil, ali on je nešto drugo kupio.

"Znam da će mnogi od Vas da me mrze i da na ovo gledaju kao hvalisanje, ali ne mogu a da ne podelim svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << radost.

Svi samo kukaju kako je teško, kako nema posla, da ako hoćeš uspeh i pare moraš se učlaniti u stranku itd... Evo Vam živi dokaz da se može uspeti i bez toga. I u Srbiji se može uspeti sa prosečnom srpskom platom. Godinama nisam pio, nisam izlazio po kafanama i sl. , nisam trošio pare na nepotrebne stvari, ponekad i danima nisam spavao, stalno sam vredno radio nekad i po co dan nisam jeo...i ispunio sam svoj san, zahvaljujući akciji u tehnomaniji kupio sam odličan digitalni fotoaparat za 4999.99 din. Ovo je prva fotografija koju sam sa njim napravio", napisao je on.

Svi su prvo pomislili automobil, ali u pitanju je fotoaparat. To od prosečne plate možete sebi da priuštite.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.