Kupanje sa pogledom na Etnu

Izvor: Blic, 04.Avg.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupanje sa pogledom na Etnu

Pop pevačica prepoznatljivog zvonkog glasa Ivana Jordan nedavno se vratila sa letovanja na Siciliji, koja ju je oduševila u svakom pogledu. Iako je u čarima ovog italijanskog ostrva uživala svega sedam dana, Ivana je prepuna utisaka.

- Divno je bilo na Siciliji i još uvek sam pod utiskom. Boravila sam u mestu Taormina, ali Sicilija je prosto takva da je nemoguće biti samo na jednoj lokaciji - počinje priču Ivana.

Pevačica je obišla nekoliko lokacija na kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je sniman legendarni film „Kum".

- Posetila sam selo Savoka u kome je sniman „Kum" i koje je prelepo, kao i seoce Forca D’Agra u kome se nalazi crkva u kojoj su snimane scene venčanja. Čitavo ostrvo je brdovitog reljefa sa divnom vegetacijom, vinogradima, sve je tako filmski da sam imala utisak da sam sve vreme bila u nekoj scenografiji - oduševljena je pevačica.

Ivana se trudila da za vreme odmora obiđe što veći deo ostrva, ali ipak nije bilo dovoljno vremena za Palermo, mada je uživala kupajući se sa pogledom na Etnu.

- Plaže su divne i peskovite, dok je morsko dno kamenito i voda je izuzetno čista, a iz vode gledate na vulkan Etnu. U blizini Taormine ima puno turističkih atrakcija, kao što je veliki grčki amfiteatar u kome se i danas održavaju kulturna dešavanja ili botanička bašta. Sve vreme mi je bilo krivo što nisam sa sobom imala ekipu koja bi mogla da snimi kadrove za neki budući spot, koliko je sve lepo - ističe pevačica, koja je osim u suncu i moru uživala i u hrani, lokalnim vinima i kanolima, najpoznatijim sicilijanskim slatkišima za koje tvrdi da imaju čaroban ukus. Ivana će se još neko vreme odmarati, a zatim od jeseni planira nove poslovne angažmane.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.