Kupajući se izgubila kosu

Izvor: S media, 18.Jan.2011, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupajući se izgubila kosu

Šveđanka koja je odlučila da provede bezbrižno poslepodne na bazenu sa svoje dvoje dece, doživela je šok kada joj je dugu, plavu kosu zahvatila rešetka, jer je pod bazena počeo neočekivano da se spušta.

'Bila sam u plitkom bazenu i držala dvogodišnju ćerku u krilu kada sam odjednom osetila da me je neko ili nešto uhvatilo za kosu. Prvo sam mislila da me neko napada, a onda mi se učinilo da je nešto eksplodiralo', prepričava događaj nesrećna Ana Bratstrom. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Ovaj osećaj imala je zbog toga jer je, pokušavši da se odupre povlačenju, trznula glavom i ostala bez dela kose i kože sa temena.

'Kada sam se napokon pribrala, shvatila sam što se dogodilo. Stajala sam u bazenu, osećala bol u glavi, na kojoj je umesto kose bila samo odrana koža', prepričala je svoj šok Anna.

Pre nesreće njena kosa je bila do struka. Ipak, sreća u nesreći je da je operacija presađivanja kože s prepona na glavu uspela i da je Ana bolje, iako još uvek oseća jak bol u vratu i glavi,i ne može da se saginje.

Džoana Karlson, upravnica bazena, odmah je izrazila žaljenje zbog ove nesreće i obećala da će popričati s Anom kako bi saznala što se tačno dogodilo i rešila pitanje odštete.

(net.hr)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.