Kupač poginuo kod Rovinja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2020, 22:35

Kupač poginuo kod Rovinja

U nesreći ispred plaže Škaraba kod Rovinja danas nešto pre 16 časova smrtno je stradao kupač, javlja Glas Istre.

Prema zasad dostupnim informacijama, na njega je naleteo gliser.

Kako je saopšteno, gliserom je upravljao 60-godišnji nemački državljanin, a stradali dvadesetšestogodišnji mladić takođe je Nemac.

U izvlačenju teško povređenog kupača učestvovali su rovinjski vatrogasci, ali je on, kako je potvrđeno u istarskoj policijskoj upravi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nešto kasnije u bolnici preminuo od zadobijenih povreda.

Policija je prvu dojavu o nesreći dobila u 15.50 sati. Kako se navodi u saopštenju, policija i lučka kapetanija utvrđuju okolnosti nesreće, a u toku je policijski uviđaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poginuo kupač kod Rovinja - udario ga gliser

Izvor: B92, 10.Avg.2020

Rovinj -- U nesreći ispred plaže Škaraba kod Rovinja danas nešto pre 16 časova smrtno je stradao kupač, javlja Glas Istre...Prema zasad dostupnim informacijama, na njega je naleteo gliser...Kako je saopšteno, gliserom je upravljao 60-godišnji nemački državljanin, a stradali dvadesetšestogodišnji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.