Kulturni centar Inđija  mesto gde mladi razmenjuju svoja iskustva (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2018, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kulturni centar Inđija mesto gde mladi razmenjuju svoja iskustva (VIDEO)

Kulturni centar u Inđiji je mesto uvek otvoreno za razmenu ideja i zajedničke projekte

Svojom programskom koncepcijom koja uključuje pozorište, film i likovni program, Kulturni centar Inđija mladima u gradu predstavlja odlično mesto okupljanja koje je uvek otvoreno za razmenu ideja i zajedničke projekte. Ovaj centar predstavlja jedan od najposećenijih objekata ove namene u regionu. Modernim marketingom, aktuelnim i atraktivnim programima, mladim i stručnim timom u rukovodstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ustanove, Kulturni centar Inđija je poslednjih godina postao nosilac celokupne reforme kulturnog života u gradu i regionu.

Više možete pročitati OVDE.

Kulturni centar u Inđiji je renoviran i poseduje pozorišno-biskopsku salu sa 203 mesta, konferencijsku salu i galerijski prostor sa 40 mesta modernog i prijatnog enterijera, klub sa letnjom baštom, kao i savremenu audio,video i scensku opremu.

Prostor Kulturnog centra za svoje aktvinosti koriste mnoge lokalne inicijative u oblasti kulture i umetnosti (KUD Soko, Glumačka družina Pozorištance, Omladinski Kulturni centar OKCE, Udruženje građana Đorđe Vojnović, Udruženje građana za pomoć starim 4 + 1, Muzička škola Amadeus Art).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.