Kuda ide ovaj svet?! DVA MALOLETNIKA NAPALA STARCA: 11-godišnjak ukrao automobil, pa sa starijim (17) opljačkao penzionera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 19:25

Kuda ide ovaj svet?! DVA MALOLETNIKA NAPALA STARCA: 11-godišnjak ukrao automobil, pa sa starijim (17) opljačkao penzionera!

Policija je utvrdila da su počinili još nekoliko zločina

Sraman zločin šokirao je svetsku javnost, a naročito zbog toga što su ga počinila dva maloletna lica.

Kako prenosi "SFGate", 11-godišnjak i njegov šest godina stariji prijatelj uhapšeni su u sredu pod sumnjom da su opljačkali 80-godišnjaka iz Kalifornije.

Ovaj penzioner je bezbrišno šetao kvartom kada je postao žrtva dvojice maloletnika.

Policija je ubrzo utvrdila da pljačka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije jedini zločin koji su maloletnici počinili nego i da je na sve to 11-godišnjak u ponedeljak ukrao automobil u Oklandu, kao i da je upravljao istim, naravno, bez dozvole.

- Drago mi je što mogu da saopštim da su prestupnici uhapšeni na veoma brz i siguran način - poručio je tamošnjim medijima šef policije.

Over the weekend, an 80-year-old Asian man was assaulted & robbed by dark-skinned youths in San Leandro, Cal. (near Oakland). The elderly victim cries for help as the teens laugh & hit him. #StopAsianHate pic.twitter.com/91cbHgGgBT

— Andy Ngô (@MrAndyNgo) May 11, 2021

Istraga je i dalje u toku kako bi se utvrdilo da li su ova dva maloletnika u međuvremenu počinila još neke zločine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.