Kud ćete bolji povod nego da sretnete Putina? Dodik oči u oči sa predsednikom Rusije za nedelju dana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kud ćete bolji povod nego da sretnete Putina?" Dodik oči u oči sa predsednikom Rusije za nedelju dana!

Još jedan sastanak koji će pomoći srpskom narodu!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik putuje za nedelju dana u Soči gde će se sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Pročitajte i:

Dodik je rekao da je još ranije bilo reči da se krajem septembra, početkom oktobra sretne sa Putinom.

- Kud ćete bolji povod nego da sretnete Putina. To je fenomenalni povod i treba ga iskoristiti uvek, kad god čovek ima priliku - kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dodik na pitanje koji je povod za sastanak.

On je dodao da ima nekoliko ideja koje bi želeo da predloži u tom razgovoru kako bi se ojačala trgovinska saradnja Rusije i Republike Srpske. On takođe želi da pozove ruske privrednike da investiraju u Republiku Srpsku.

- Počastvovan sam prilikom da razgovaram sa Putinom i ponosan što mogu da razgovaram iz perspektive Republike Srpske sa jednim od najvažnijih svetskih lidera - ističe Dodik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.