Kučer posle raskida izgleda bolje nego ikada!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2012, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kučer posle raskida izgleda bolje nego ikada!

Holivudski glumac Ešton Kučer važi za jednog od najseksipilnijih muškaraca današnjice. A društvo mu, verovali ili ne, pravi mlađahni Džastin Biber?!

Veseli dvojac bio je deo šou Džimija Kimela, gde su promovisali emisiju kojom se Ešton i proslavio – "Punk'd". Ove sezone smislio je puste spletke i podmetanja uz pomoć svojih slavnih prijatelja, a u jednoj od epizoda učestvuje i mladi Biber.

Dobro raspoloženi tandem zabavljao je i voditelja, ali i publiku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u studiju svojim humorističnim izjavama i prepričavanjem anegdota.

- Ma on se ugledao na mene, tako mi je i kuću hteo ukrasti. Pronašao sam jednu divnu kuću u Los Anđelesu koju sam rezervisao. Odjednom mi asistentica govori kako je neko želi kupiti, jer sam je ja samo iznajmio. Onda sam dobio sms od ovog malca ovde, kao "ja sam ti u kući, želim je kupiti". Na kraju me prisilio, morao sam kupiti kuću da mi je ne otme 18-godišnjak!, šalio se Ešton, kojeg je "mali" Biber "spustio" na konto razlike u godinama.

Pogledajte:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.