Kuca usvojila mače

Izvor: Mondo, 25.Sep.2012, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuca usvojila mače

Ženka pekinezera usvojila je zalutalo mače u Minesoti, i tretira ga kao prava mama.

Pet Veber iz Džordana u Minesoti rekla je lokalnoj štampi da je njen unuk u ambaru pronašao mače koje je majka odbacila. Doneo ga je kući, a baka je utvrdila da je dugo ni osam centimetara, hladno i jedva živo.

Kada ga je ugrejala u ćebetu i počela da ga mazi, slabašno je mjauknulo, i dotrčala je njena ženka pekinezera.

"Moja Mitens odmah je počela da skakuće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i šeni, a kada sam spustila mače na kauč prišla mu je i počela da ga liže i mazi. Odmah je legla pored njega, zajedno su se ušuškali, i odjednom je mače počelo da sisa", rekla je Veberova.

Ona kaže da je čudo još veće time što Mitens nije u tom trenutku imala mlade, već je njen materinski instinkt proradio i posle nekoliko dana poteklo joj je mleko.

Mitens doji mače, a evo i snimka ove neobične male "porodice".



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuca usvojila odbačeno mače (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 26.Sep.2012, 12:28

Nakon što su njeni vlasnici pronašli zalutalo mače, jedna ženka pekinezera ga je prihvatila kao da mu je prava majka...Kada je unuk gospođe Pet Veber iz Minesote (SAD) pronašao u njihovom ambaru tek rođeno mače koje je majka odbacila i doneo ga je kući, nije ni slutio da će jedva perživeloj...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.