Kuća Zorana Tomaševića iz Prijepolja kao TEMPIRANA BOMBA: Instalacije u njegovom domu GORE skoro SVAKI DAN, iako NEMA STRUJU (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Maj.2020, 20:06

Kuća Zorana Tomaševića iz Prijepolja kao TEMPIRANA BOMBA: Instalacije u njegovom domu GORE skoro SVAKI DAN, iako NEMA STRUJU (VIDEO)

Instalacije su se u ponedeljak, naočigled ekipe "Novosti", zapalile i u kući Zorana Obradovića, Zoranovog prvog komšije. To je dodatno uznemirilo žitelje ovog prijepoljskog naselja KUĆA Zorana Tomaševića u prijepoljskom naselju Suvodo, od januara je kao tempirana bomba! Instalacije u njoj gore gotovo svaki dan. Posle nekoliko takvih nemilih događaja, u kući je isključen dovod električne energije sa stuba, pa je sada prava misterija kako se požari u instalacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << događaju kada u domu porodice Tomašević, struje više nema.Instalacije su se u ponedeljak, naočigled ekipe "Novosti", zapalile i u kući Zorana Obradovića, Zoranovog prvog komšije. To je dodatno uznemirilo žitelje ovog prijepoljskog naselja, sa šezdesetak kuća, udaljenog oko 30 metara od pruge Beograd-Bar. Pročitajte i: Građani Prijepolja u PANICI zbog misterioznih požara: Kuće u PLAMENU zbog kvara na elektrovodovima, EPS ne zna UZROK (VIDEO) Uspaničeni, već mesecima traže pomoć struke, koja u gradu na Limu nije kadra da reši ovu misteriju. Zato su meštani Suvodola organizovali dvadesetčetvoročasovno dežurstvo u celom naselju... Opširnije čitajte sutra u štampanom izdanju "Večernjih novosti"…

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.