Kuala Lumpur: Sousa bolji od Benetoa

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2013, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuala Lumpur: Sousa bolji od Benetoa

Žoao Sousa osvojio je svoj prvi ATP trofej u karijeri, pošto je u finalu turnira iz Serije 250 u Kuala Lumpuru pobedio Žilijena Benetoa sa 2:6, 7:5, 6:4.

 

Francuzovo prokletstvo se nastavlja - izgubio je svoje deveto finale u karijere i u tom negativnom rekordu izjednačio se sa zemljakom Sedrikom Piolinom.

 

Beneto je bio nadomak titule, u finišu drugog seta imao je i meč loptu, ali psihički nije izdržao i Sousa je vezao pet gemova - izjednačio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je u setovima i poveo 2:0 u trećem.

 

Beneto je imao četiri brejk lopte u poslednja dva Sousina servis-gema, ali se Portugalac izvukao i realizovao je drugu meč loptu za svoj prvi trofej u karijeri.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuala Lumpur: Sousa bolji od Benetoa

Izvor: Dzungla.org, 29.Sep.2013

Žoao Sousa osvojio je svoj prvi ATP trofej u karijeri, pošto je u finalu turnira iz Serije 250 u Kuala Lumpuru pobedio Žilijena Benetoa sa 2:6, 7:5, 6:4.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Kuala Lumpur: Sousa prvi Portugalac sa ATP titulom

Izvor: Sportal.rs, 29.Sep.2013

Žoao Sousa je osvojio trofej na turniru u Kuala Lumpuru, pošto je u finalu bio bolji od Žilijena Benetoa sa 2:6, 7:6, 6:4. On je tako postao prvi Portugalac koji je uspeo da se domogne ATP titule.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.