Ksenijina haljina prodata za 1.000 evra

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2010, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ksenijina haljina prodata za 1.000 evra

Toaleta pokojne pevačice prodata na humanitarnoj aukciji, a njeno iznošenje propraćeno stihovima "Možda spava“.

Na humanitarnoj aukciji održanoj preksinoć u organizaciji modne agencije "Kristal“ i kluba "Bejbis“, a uz medijsko sponzorstvo Kurira, prikupljena su novčana sredstva koja će biti uplaćena za izgradnju Sigurne kuće.

Dame sa srpske javne scene donirale su svoje toalete, a haljinu marke "guči“ pokojne denserke kupio je biznismen iz Švajcarske >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Dalibor Matić. Prilikom njenog iznošenja u zlatnom ramu, glumica Iva Štrljić odrecitovala je pesmu Vladislava Petkovića Disa "Možda spava“. Odmah po završetku aukcije, Dalibor ju je vratio Ksenijinoj majci, jer smatra da ta haljina treba da i dalje bude u ormaru tragično nastradale pevačice.

Veliku pažnju izazvalo je pojavljivanje Jelene Karleuše, koja je za ovu priliku izdvojila "versaće“ haljinu, za koju je najviše izlicitirao Aca Bulić, a nosila ju je tamnoputa manekenka. Iste večeri prodate su i toalete koje su donirale Bojana Stojković, Neda Ukraden, Stoja, Kaja, Milica Todorović, Suzana Mančić, Mladen Baron i Romana Panić.

Nakon oficijelnog dela goste je zabavljao bend Inspiracija i takmičarka "Zvezda Granda“ Edita Aradinović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.