Krvavi protesti u Bogoti: Odjeknula eksplozija kada su policajci izašli na ulice, ima poginulih i povređenih (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Feb.2017, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvavi protesti u Bogoti: Odjeknula eksplozija kada su policajci izašli na ulice, ima poginulih i povređenih (FOTO) (VIDEO)

U eksploziji u Bogoti danas je povređeno najmanje 30 ljudi, a jedna osoba je poginula. Većina povređenih bili su policajci koji su se pripremali da nadgledaju proteste protiv borbe sa bikovima, saopštio je kabinet gradonačelnika, prenosi Rojters.

Kabinet gradonačelnika je na Tviter nalogu objavio da je dvoje ljudi teže povređeno.

Kako se navodi, posledice eksplozije nisu odmah bile poznate, međutim mediji su preneli slike policajaca u iscepanim uniformama koji hodaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pridržavajući se za kolege, kao i ruševine na putu, razbijena stakla i štetu na zgradama u okolini mesta eksplozije.

Foto: Tanjug/AP

Stotine demonstranata okupilo se danas kako bi protestvovali protiv borbe sa bikovima u Bogoti, koje su se prošlog meseca održale prvi put posle četiri godine.

Foto: Tanjug/AP

Zabranu održavanja borbi ukinuo je Ustavni sud, koji je naveo da su te borbe deo nacionalne baštine.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.