Kruži snimak dečaka u Novom Sadu sa puškom, policija: Oružje je plastično VIDEO

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 18:04

Kruži snimak dečaka u Novom Sadu sa puškom, policija: "Oružje je plastično" VIDEO

Na društvenoj mreži Instagram osvanuo je snimak na kom maloletnik, na Limanu, u Novom Sadu, repetira pušku.

Portal B92.net stupio je u kontakt s Ministarstvom unutrašnjih poslova u Novom Sadu, kako bismo saznali detalje ove priče.

Kako je rečeno iz MUP-a, nema razloga za brigu, jer su utvrđene pojedine okolnosti događaja.

"Na snimku se vidi dečak koji je 2012. godište, dakle ima 11 godina, a 'puška' koju nosi u ruci je plastična", navode iz PU Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sad za B92.net.

Kako dodaju, nema razloga za brigu.

"Obavljeni su svi potrebni razgovori, policija je bila na licu mesta. Postoje određena nepoklapanja kada je ovaj snimak u pitanju. Naime, dužina trave na snimku ne poklapa se sa dužinom trave koju smo zatekli na licu mesta. Stoga, možemo da sumnjamo da je neko tendenciozno objavio snimak, imajući u vidu događaje od prethodna dva dana", navode iz policije za naš portal.

Oni su apelovali na medije da ne preuveličavaju događaje sa snimka jer još nije utvrđeno kada je tačno snimak nastao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.