Kruz tražio da se isprazni hotel u CG, a onda otišao

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2012, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruz tražio da se isprazni hotel u CG, a onda otišao

Holivudska zvezda, glumac Tom Kruz, koji je juče popodne jahtom "Lady S" doputovao u Crnu Goru, posle kraćeg zadržavanja u Bokotorskom zalivu, otplovio je dalje. Kruz je odbio da prenoći jer menadžment hotela u Dobroti nije uspeo da isprazni objekat na njegov zahtev.

Pogled iz hotel u Dobroti gde je Kruz trebalo da odsedne  

Poznati glumac koji je sa prijateljima prethodnih dana boravio na odmoru u Hrvatskoj, gde je doputovao privatnim avionom u Split, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << potom obišao Hvar i Zadar, prvobitno je trebalo da odsedne u eksluzivnom hotelu "Forza Mare" u Dobroti, ali je došlo do promene plana. Iz menadžmenta hotela rečeno je da je uslov poznatog glumca bio da u hotelu bude sam.

 

"S obzirom da su kapaciteti hotela već ranije popunjeni, nismo mogli u tako kratkom vremenskom roku, udovoljiti ovakvom zahtjevu", saopšteno je iz hotela.

 

Međutim, glumac je uživao u kulinarskim specijalitetima ovog hotela, ali na svojoj jahti gde mu je na njegov zahtev hrana dostavljena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.