Krupanj: Drugi krug

Izvor: B92, 02.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krupanj: Drugi krug

Krupanj (alas.matf.bg.ac.yu)

Krupanj -- Kandidati koalicije DSS-NS-G17 plus i SPS-a osvojili najviše glasova na vanrednim izborima za predsednika opštine Krupanj.

Budimir Stefanović i Božidar Isailović, kandidati Demokratske stranke Srbije, Nove Srbije i G17 plus, odnosno Socijalističke partije Srbije, ulaze u drugi krug glasanja jer nijedan od pet kandidata nije dobio 50 odsto plus jedan glas, potrebnih za pobedu, na juče održanim izborima.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Opštinske izborne komisije Borivoje Grujičić rekao je da je Stefanović dobio 35 odsto glasova, a Isailović 24 odsto.

Za Sašu Bogdanovića, iz Srpske radikalne stranke, i Lazara Rankovića, iz Demokratske stranke, glasalo je po 16 odsto, a za Predraga Dimitrića, kandidata grupe građana Pokret za Rađevinu, četiri odsto. Na glasanje je izašlo 42 odsto biračkog tela u toj opštini.

Drugi krug izbora za predsednika opštine Krupanj biće održan u roku od 15 dana.

Vanredni izbori u Krupnju za predsednika opštine raspisani su pošto je 21. januara na referendumu opozvan predsednik Zoran Grujičić, iz DS-a.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.