Krstičević: „Oluja“ će se dogoditi uvek i svakome ko želi da ugrozi Hrvatsku

Izvor: Danas, 04.Avg.2019, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstičević: „Oluja“ će se dogoditi uvek i svakome ko želi da ugrozi Hrvatsku

Potpredsednik Vlade Hrvatske i ministar odbrane Damir Krstičević izjavio je danas da će se "Oluja" dogoditi uvek i svakome ko želi da ugrozi Hrvatsku. Članak Krstičević: „Oluja“ će se dogoditi uvek i svakome ko želi da ugrozi Hrvatsku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"OLUJA ĆE SE DESITIT SVAKOM KO NAS UGROZI" Na dan kada Hrvati obeležavaju zločin nad Srbima iz Zagreba stiže NOVA PRETNJA

Izvor: Blic, 05.Avg.2019, 08:59

U danu kada Srbija žali ubijanje i proterivanje 250.000 Srba u hrvatskoj akciji "Oluja" , hrvatski političari nastavljaju da "ispaljuju" otrovne izjave i pretnje. Ovoga puta to je uradio Damir Krstičević potpredsednik hrvatske vlade i ministar odbrane.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.