Krstić: Ovo je poslednji voz

Izvor: Blic, 08.Sep.2013, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstić: Ovo je poslednji voz

Ministri finansija i privrede Lazar Krstić i Saša Radulović izjavili su da im je kada im je ponuđeno ministarsko mesto najvažnije bilo to da li postoji politička volja za promenama.

Oni su u emisiji "Utisak nedelje" Televizije B92 rekli da su stekli utisak da volja za promenama u Srbiji postoji i to unutar cele vlade.

Krstić je rekao da nije očekivao poziv za mesto ministra, da je prvo bio skeptičan, ali da se uverio, tokom razgovora sa predstavnicima vlade, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da postoji volja da se nešto promeni i da to treba da se desi odmah i sada.

- Ovo jeste poslednji voz, ali on stoji i tu je, i ukoliko ga uhvatimo uspećemo - kazao je Krstić.

On je naveo da ima potpunu slobodu u tome šta radi i načinu kako radi, i koga postavlja na ključne pozicije, što je, kako je rekao i bio njegov uslov.

Radulović je naveo da je najvažnije bilo da postoji politička volja da se naprave promene.

- Ne radi se o garancijama, vi prepoznate u razgovoru da li te volje ima. Bilo je bitno da postoji spoznaja u kakvoj smo teškoj situaciji, da postoji doza odgovornosti da se nešto konačno uradi, da povučemo neke teške ali, ispravne poteze da nam svima bude bolje - rekao je Radulović.

On je rekao da postoji politička volja cele vlade i unutar vladajuće koalicije, posebno prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vučića, da je to bilo dovoljno i da je to video i nakon stupanja na dužnost.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministri: Najvažnija politička volja za promenama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2013

Ministri finansija i privrede Lazar Krstić i Saša Radulović izjavili su da im je kada im je ponuđeno ministarsko mesto najvažnije bilo to da li postoji politička volja za promenama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.