Krste lutku u toaletu, mlate njenom glavom u lavabou: Ovako Novopazarci ismevaju pravoslavno krštenje dok traje Božićni post (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Nov.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krste lutku u toaletu, mlate njenom glavom u lavabou: Ovako Novopazarci ismevaju pravoslavno krštenje dok traje Božićni post (VIDEO)

Društvenom mrežom Tviter kruži video na kome se dvoje mladih za vreme Božićnog posta ismevaju krštenju Društvenom mrežom Tviter kruži video na kome se dvoje mladih za vreme Božićnog posta ismevaju krštenju. Kako se navodi radi se o dvoje mladih iz Novog Pazara. - A.H i Irfana Duštinac iz Novog Pazara u vreme Božićnog posta. Ismevati krštenje na ovako brutalan i surov način je nedopustivo. Zamislite da se tako ismeva Sunet od strane naših sugradjana. Molimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << hitnu reakciju tužilaštva za svakog ko ismeva bilo koju religiju - napisano je kao komentar za video. Naime, u videou se jasno vidi kako se dečko obukao u odoru nalik na svešteničku te kako dečju lutku najpre "preksrsti", a potom gura u lavabo, inicirajući obred krštenja. Devojka koja stoji pored njega ne skriva smeh, dok neko sa druge strane sve ovo i snima. A.H i Irfana Duštinac iz Novog Pazara u vreme Božićnog posta ---> Ismevati krštenje na ovako brutalan i surov način je nedopustivo. Zamislite da se tako ismeva Sunet od strane naših sugradjana. Molimo hitnu reakciju tužilaštva za svakog ko ismeva bilo koju religiju. pic.twitter.com/wyULF1aF2V— Pavle Bihali —

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.