Krov nad glavom: Grad traži od iseljene porodice da plati troškove rušenja kuće 10.000 evra

Izvor: Danas, 22.Okt.2019, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krov nad glavom: Grad traži od iseljene porodice da plati troškove rušenja kuće 10.000 evra

Član združene akcije "Krov nad glavom" Vladimir Logos kazao je danas da grad Beograd traži od porodice Osman, koja je iseljena iz svog doma na Dorćolu 15. oktobra, da pokrije troškove rušenja u vrednosti 10.000 evra. Članak Krov nad glavom: Grad traži od iseljene porodice da plati troškove rušenja kuće 10.000 evra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zabrinut i nesretan

Izvor: Danas, 22.Okt.2019

Tako i sada on podastire u svakodnevnim dugim televizijskim obraćanjima svoj psihički život, kako bi se gledaoci poistovetili i uživeli, i kako bi se rukovodili stomakom, a ne glavom. Članak Zabrinut i nesretan se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.