Krov je pao na automobil u Borči dok je u njemu bila porodica s bebom: Strašna priča se krije iza ove fotografije (FOTO)

Izvor: Press, 19.Sep.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krov je pao na automobil u Borči dok je u njemu bila porodica s bebom: Strašna priča se krije iza ove fotografije (FOTO)

Samo nekoliko trenutaka pre nego što je jak olujni vetar protutnjao oni su se spakovali da krenu.
Foto: Lobi-info
Porodica sa bebom iz Borče je u nedelju 17. septembra, oko 14 časova, umesto da krene na putovanje, završila u Urgentnom centru. Naime, usled olujnog vetra koji je pogodio ovo naselje, metalni krov je pao na automobil u kome se porodica nalazila, piše lobi-info.rs.
Samo nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << trenutaka pre nego što je jak olujni vetar protutnjao Borčom, oni su se spakovali da krenu, ušli u svoj automobil sa bebom kada je preko njih pao ogromni metalni krov, kako piše portal lobi-info.rs.
Metalni krov je "doleteo" sa zgrade preko puta ulice i završio na njihovoj ogradi preko automobila. Udaljenost njihove kuće od zgrade je sigurno više od 50 metar.
Od Hitne pomoći nismo uspeli da saznamo kakve su povrede zadobili naši sugrađani, ali se nadamo da su dobro jer su u tom trenutku bili u automobilu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.