Krompir na bugarski način kao savršeni prilog vašem današnjem ručku (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2019, 06:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krompir na bugarski način kao savršeni prilog vašem današnjem ručku (VIDEO)

Ovaj recept za savršeni krompir jer je sastavljen od namirnica koje se izuzetno dopunjuju.

Za pripremu ovog jela potrebni su vam sledeći sastojci: kilogram krompira, 100g maslaca, 30g brašna, 3 jaja, 100g kačkavalja, 200g kiselog mleka, biber i so po ukusu.

Operite krompir i skuvajte ga u posoljenoj vodi. Kada se ohladi, oljuštite ga i narendajte na krupno. Posolite ga i rasporedite u nauljen i brašnom posut pleh.

Jaja dobro umutite, dok ne udvostruče >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zapreminu i dodajte rastopljeni maslac. Dodajte i brašno i biber. Pažljivo promešajte i prelijte krompir.

Pospite narendanim kačkavaljem i pecite na 180 stepeni 30 minuta. Kod služenja dodajte kašiku kiselog mleka i kao dodatak servirajte sezonsku salatu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.