Krokodil poštedeo dečake - pojeo im psa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krokodil poštedeo dečake - pojeo im psa

SIDNEJ - Dvojica dečaka koji su se igrali na obali reke na zapadu Australije imali su veliku sreću kada je tri i po metra dug krokodil odlučio da umesto jednog od njih, zgrabi njihovog desetogodišnjeg labradora.

"Bio je to krupan pas, težak više od 40 kilograma, teži od dečaka", rekao je policajac Majk Vels opisujući nesreću koja se dogodila na reci Mej u blizini Derbija u zapadnoj Australiji.

"Krokodil je iskočio iz vode, zgrabio labradora i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odvukao ga", rekao je Vels. Roditelji dečaka bili su u blizini i dotrčali su u panici kada su začuli krike i skvičanje psa, ali njihovom kućnom ljubimcu više nije bilo spasa.

"Svi znaju da tamo ima krokodila, ali ljudi nekada ne brinu o svojim životima", rekao je policajac Vels.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.