Kroacija erlajnz želi da kupi 49 odsto BH erlajnza

Izvor: Kurir, 18.Jun.2012, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kroacija erlajnz želi da kupi 49 odsto BH erlajnza

Nakon što je Turkiš erlajnz okončao partnerstvo, hrvatski avioprevoznik izrazio želju da kupi deo koji je pripadao Turcima

SARAJEVO - Hrvatski avio prevoznik Kroacija erlajnz (Croatia Airlines) zainteresovan je za kupovinu 49 odsto BH erlajnza (BH Airlines), javili su danas sarajevski mediji, pozivajući se na izvor blizak kompaniji.

Nakon što je Turkiš erlajnz (Turkish Airlines) okončao partnerstvo sa bosanskom kompanijom, hrvatski >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << avioprevoznik je izrazio želju da kupi deo koji je pripadao Turcima. Upravni odbor turske kompanije još nije objavio razloge zbog kojih se povlači iz partnerstva sa bosanskom avio kompanijom, ali je naglasio da će biti potpisan ugovor o predaji 49 odsto deonica BH Erlajnza Vladi Federacije BiH, koja je vlasnik većinskog paketa te avio kompanije, navodi portal sarajevskog Oslobođenja.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.