Krivokapić o smeni: Samo eksperti

Izvor: B92, 16.Sep.2021, 13:32

Krivokapić o smeni: "Samo eksperti"

Podgorica -- Premijer Zdravko Krivokapić izjavio je danas da smatra da jedino ekspertska vlada može uspešno da vodi demokratsku tranziciju Crne Gore.

On je to rekao na sastanku sa delegacijom francuskog Senata, koju je predvodila predsednica Grupe prijateljstva Francuska - Zapadni Balkan Marta de Sidrak, samo nekoliko sati nakon što je u Podgorici saopšteno da su DF i Demokrate sinoć postigli dogovor o rekonstrukciji aktuelne vlade i da Krivokapić neće biti na njenom čelu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Detalje sinoćnjeg dogovora DF i Demokrata saopštio je ranije danas jedan od lidera tog saveza i PzP-a Nebojša Medojević.

On je na konferenciji za novinare rekao da je zajednička konstatacija Demokrata i DF-a da je aktuelna vlada slaba i da u rekonstruisanoj Krivokapić neće biti premijer.

Demokrate i DF su se dogovorili da parlamentarnu većinu formiraju sa strankama manjinama, bez URA Dritana Abazovića, čiji predstavnici, kao ni Krivokapić, nisu učestvovali u dogovoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRIVI NE DA SVOJU FOTELJU: Ovako je odgovorio na istorijski dogovor u Crnoj Gori!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021

Premijer Zdravko Krivokapić izjavio je danas da smatra da jedino ekspertska vlada može uspešno da vodi demokratsku tranziciju Crne Gore...On je to rekao na sastanku sa delegacijom francuskog Senata, koju je predvodila predsednica Grupe prijateljstva Francuska - Zapadni Balkan, Marta de Sidrak, samo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.