Krivokapić: Vlada deluje programski, a ne politički

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2021, 15:47

Krivokapić: Vlada deluje programski, a ne politički

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić otvorio je danas Konferenciju o izvoru finansiranja zelene i digitalne tranzicije i unapređenja infrastrukture severnog regiona Crne Gore i poručio da aktuelna vlada deluje programski, a ne politički i da zbog toga zabrinjavaju poruke svih koji iskazuju sumnju u to.

"Ova vlada je odlučila da deluje programski, a ne politički, ni politikanski. Ta digitron politika nije politika ove vlade, već je njena politika da svaki građanin oseti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kvalitet života, da dostojanstveno živi, da ne odlazi iz zemlje, nego da se ovde vraća", rekao je Krivokapić.

Dvodnevnu konferenciju organizuje Investiciono-razvojni fond (IRF), uz podršku Delegacije EU u Crnoj Gori i Kancelarije za evropske integracije u Kolašinu.

Govoreći o projektima 'Evropa sad' i 'Crna Gora odmah', kaže premijer, govore i sad i odmah da vlada nema vremena za gubljenje, da je izgubljeno previše vremena i ovo je, kazao je, "prilika da ubrzanim rapidnim oporavkom učinimo Crnu Goru drugačijom".

On je dodao da je ono što se dešava u poslednjih godinu više nego zabrinjavajuće, jer nema adekvatnog odnosa prema svakom građaninu pojedinačno, bez obzira gde živi, a obaveza je da se u centar svih zbivanja stavi građanin.

"Potrebno je delovati pametno, održivo, inkluzivno i rapidno kako bi nadoknadili ono što je do sad propušteno“, rekao je Krivokapić, preneo je portal RTCG.

On je kazao da Crna Gora mora da doživi preporod, a da je jedan od njih ono što se nudi kroz Investicioni razvojni fond.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Krivokapić: Zabrinjavajuće

Izvor: B92, 29.Nov.2021

Podgorica -- Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić izjavio da aktuelna vlada deluje programski, a ne politički i da zbog toga zabrinjavaju poruke onih koji u to sumnjaju..."Ova vlada je odlučila da deluje programski, a ne politički, ni politikanski. Ta digitron politika nije politika ove vlade,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.