Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Dec.2015, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivokapić: U parlamentarni dijalog biće uključen i NVO sektor

Predsednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić najavio je danas da će u parlamentarni dijalog o pripremama narednih parlamentarnih izbora biti uključen i nevladin sektor.

Predstavnici NVO sektora će, prema njegovim rečima, biti uključeni u radnu grupu političkih partija koje rade na stvaranju ambijenta za nove parlamentarne izbore koje neće niko osporavati.

Krivokapić je rekao da je zadatak pomenute grupe da "sredi puno frustracija koje su se nakupile sa dve strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << političkog prostora".

Dijalog unutar crnogorskog parlamenta o pripremi novih izbora počeo je pre nekoliko dana, a u njemu ne učetvuje opoziciona koalicija Demokratski front, koja i dalje istrajava na zahtevu da se formira prelazna vlada i da ona pripremi nove parlamentarne izbore.

Parlamentarni izbori u Crnoj Gori, kao redovni, biće održani tokom 2016.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.