Krivokapić: U Crnoj Gori sve leži u parama

Izvor: B92, 09.Dec.2021, 11:21

Krivokapić: U Crnoj Gori sve leži u parama

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić rekao je da primeri političke korupcije u toj zemlji nisu imali odgovarajuće istražne radnje i to mora da se menja

"Ako budemo išli putem resetovanja iskazane volje građana bićemo u problemu", rekao je premijer, koji tvrdi da u Crnoj Gori "sve leži u parama".

Naveo je da se prva politička korupcija desila 1997. kada je pokradeno 10.000 glasova jer je pogrešio račun.

Premijer je na Nacionalnoj antikorupcijskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << konferenciji koju organizuje Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) rekao da da ako nema pravosuđa koje adekvatno reaguje "onda ste u problemu", a mediji i nevladine oprganizacije (NVO) treba da posvete pažnju korupciji.

Prema njegovim rečima, epilog brojnih afera je nekažnjivost, što govori da je sve moguće.

"Sve dok se ne dese promene u tužilaštvu, možemo pričati, ali ništa se nije promenilo sa početne pozicije", rekao je Krivokapić, prenele su podgoričke Vijesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.