Krivokapić: Tužilaštvo za desetak dana o izveštaju MUP-a o Savamali

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jun.2017, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivokapić: Tužilaštvo za desetak dana o izveštaju MUP-a o Savamali

Viši javni tužilac Viši javni tužilac Nataša Krivokapić izjavila je danas u Beogradu da bi to tužilaštvo za desetak danas moglo da da svoj sud o izveštaju Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) o slučaju Savamala. izjavila je danas u Beogradu da bi to tužilaštvo za desetak danas moglo da da svoj sud o izveštaju Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) o slučaju Savamala.

"Obrađivač u ovom slučaju je počeo da radi pre dva dana i to najverovatnije neće potrajati >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << duže od 10 dana. Mada može da bude i duže jer nemamo dovoljno zamenika tužilaca", izjavila je Nataša Krivokapić, prenela je regionalna TV N1.

Ona je kazala da smatra da je prevelik značaj dat slučaju Savamala i da je vršen pritisak na Tužilaštvo jer su određene informacije date još u septembru prošle godine, ali da mediji, po svemu sudeći, "nisu čuli taj odgovor".

Na pitanje novinara N1 da li je uobičajeno da se na dostavljanje dokumentacije iz MUP-a čeka više od godinu dana, Nataša Krivokapić je rekla da to jeste uobičajeno i da ima postupaka koji se vode još od 90-ih godina prošlog veka.

MUP je 14. juna dostavio Višem javnom tužilaštvu u Beogradu izveštaj povodom svih zahteva tog tužilaštva u vezi sa slučajem rušenja nelegalnih objekata u Hercegovačkoj ulici u noći između 24. i 25. aprila 2016. godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.